Alleen met Viktor 

Liefde tussen waan en werkelijkheid  

Psychologische roman

Dit was een keerpunt. De ene seconde was de wereld nog dezelfde, de volgende was alles anders. Ook al had Hendrik beslist zich nooit over te leveren aan de willekeur van een vrouw, toch stond hij op het punt precies dat te doen. Van de angstaanjagende gebeurtenissen die later volgden, waren hij en Lexi zich niet bewust.

 

‘Geef me de kans om zelf te vertellen wat er gebeurd is. Nu ik hier ben, wil ik degene zijn die je eindelijk de waarheid vertelt.’

‘Ik heb in de loop der jaren al zoveel versies van de waarheid gehoord,’ zegt Saar terwijl ze haar moeder in de ogen kijkt.

‘Dan is de tijd gekomen om mijn verhaal te horen. De versie van wat er echt gebeurd is.’

_ _ _


Alleen met Viktor is een psychologische roman die het onverwachte verhaal vertelt van de relatie tussen Vlaanderens bekendste forensische psychiater en zijn bevlogen minnares. De lezer maakt kennis met Lexi Brown, Hendrik Augustijns, en Saar en Thomas Vandesande op een intieme en soms indringende manier. Het verhaal bewandelt de sinistere wegen van de menselijke natuur. 


Wil je weten wie Viktor is? Koop en lees dan snel het boek! 

Dit boek kan je bestellen in elke boekenwinkel, kopen bij de auteur of online bestellen via onderstaande links.

ISBN:                      9789463898751


Pagina's:               194


Afmeting:             16 x 24 cm


Uitvoering:          Hardcover en 

                                    paperback


Gepubliceerd:    20 december 2019


Uitgever:               Boekscout Soest


Prijs:               Paperback  20,50 euro

                           Hardcover 25,50 euro

Recensies


Ook een recensie of commentaar schrijven? Klik hier!

(na controle wordt je bijdrage hier geplaatst)


- - - 

Absolute aanrader!

Van een ongeziene poëtische, beschrijvende, diep rakende schoonheid. Waarlijk een fantastisch, beklijvend en meeslepend boek. Vandaag bij Queen Clara opgehaald en de laatste pagina, tot mijn spijt reeds gesavoureerd. Ik vertrouw mijn verteringsproces aan de beschermende nacht toe, tussen waak en slaap, alles peis en vree...
Wat een parel.
Slechts één valse noot, mijn exemplaar is niet gesigneerd, daar moet ik gauw verandering in brengen.
WAAAUW, Clara!!!

Greet vM : : Tremelo : : 24 februari 2020

- - - 

Een naar de keel grijpend verhaal.
Heel mooi geschreven.
Proficiat.

Lieve : : Scherpenheuvel : : 27 januari 2020 

- - - 

Ik waag me niet aan een doortimmerde recensie. Maar puur op gevoel: blij dat dit boek in m’n kast staat. Want ik wil het af en toe nog eens herlezen. Al was het maar omwille van de mooie taal. Met woorden en zinnen die je bij wijze van spreken kan ‘proeven’. En geloof me, ik ben een geroutineerd lezertje! Knap werk, Clara! En god, dat einde!

Mieke T : : Scherpenheuvel : : 19 januari 2020

- - - 

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Sterk, wel onderbouwde intrige, verrassende wendigen, secuur inlevingsvermogen met de hoofdpersonen. Kortom, ik vond het echt een heel puik boek!

LN : : Antwerpen : : 13 januari 2020

- - -

Ik zou mijzelf niet onder de gemiddelde doelgroep rekenen van een dergelijk verhaal, maar het boeide me oprecht. Het riep ook herinneringen bij me op; aan de eerste jongen die mijn hart sneller deed kloppen, aan de afgunst die ik soms gevoeld heb, aan mijn overleden moeder, aan mijn puberteit, aan de scheiding van mijn ouders... Hendrik bevalt me niet als persoon, ik leef heel anders dan hij - maar toch kon ik me in hem inleven. Dat zegt veel!
Ik vond het slot adembenemend, het einde bevredigend waar het kon en onheilspellend waar het hoorde, ik had een uitstekende leeservaring!

Roelant F : : Lent : : december 2019

- - - 

De auteur heeft een klassiek en menselijk drama geschreven, in een mooie taal. Ik heb het met veel plezier gelezen.

Mark P : : Amsterdam : : december 2019

- - - 

Dit is een hedendaagse versie van een oeroud verhaal. Een gewone vrouw komt in een situatie terecht waarin ze in haar rol wordt uitgedaagd. Duidelijke grenzen brokkelen snel af en haar leven komt op de helling te staan. Het is geen simpel en mooi afgelijnd verhaal. Het doet je zwalpen tussen herkenning en vervreemding, tussen sympathie en afkeer, tussen heden en verleden. En het is moeilijk weg te leggen een je er in begonnen bent.

An : : Scherpenheuvel : : december 2019

© Copyright. All Rights Reserved.