Het rariteitenkabinet van juffrouw Elsevier

en andere verrassende verhalen

Deze verzameling van tien kortverhalen prikkelt de verbeelding en brengt een glimlach op je gezicht. Wat aanvankelijk een doodgewone vertelling lijkt, onthult telkens een alternatieve waarheid.


Een chef die een ongewoon recept bereidt, een duistere onthulling in het Gesticht voor Onhandelbare Meisjes, een adoptie die anders loopt dan verwacht, de vondst van een monsterlijk wezen, een wanhopige zoektocht in de jungle van Peru en de grootste uitvinding van de 21e eeuw. Het zijn maar enkele thema’s in deze grappige, ontroerende en soms duizelingwekkende eerste verhalenbundel van Clara Mertens.


De auteur combineert haar creatief verteltalent met een fascinatie voor de menselijke natuur. Het rariteitenkabinet van juffrouw Elsevier en andere verrassende verhalen is een boek om regelmatig te herlezen.

Verhalenbundel

Dit boek kan je bestellen in elke boekenwinkel, kopen bij de auteur of online bestellen via onderstaande links.

ISBN:                      9789464034578


Pagina's:               56


Afmeting:             12,5 x 20 cm


Uitvoering:          Paperback


Verwacht:            7 augustus 2020


Uitgever:               Boekscout Soest


Prijs:                         15,99 euro

Recensies


Een recensie of commentaar schrijven? Klik hier!

(na controle wordt je bijdrage hier geplaatst)


- - - 


Wat heb ik genoten! Elk verhaal is een pareltje, maar ik heb wel twee favorieten. 'Adoptie' was geweldig, wat een verrassing. En dan 'Wat als nog niet alles uitgevonden was'. Jezus, dat zou verplichte schoollectuur moeten zijn. Of verplichte lectuur voor iedereen eigenlijk. 


Brigitte C : : Westerlo : : 12 augustus 2020

© Copyright. All Rights Reserved.